Sygedomsramte

Lidt tanker om at blive mor for 2. gang

2år4

Nu hvor det nærmer sig, at lillesøster melder sin ankomst, så bliver det hele endnu mere virkeligt.

Det er SÅ fantastisk at opleve en graviditet igen. Alle de nye ting man oplever, men samtidigt den genkendelighed og alle de minder der dukker op fra 1. graviditet. Forventingens glæde og hele den søde ventetid!

Jeg tror dog det er ganske almindeligt, at graviditeten 2. gang ikke får lov til at fylde helt så meget som første graviditet gjorde. Sådan er det i hvertfald i mit tilfælde. Og det er ikke ensbetydende med, at jeg ikke glæder mig mindst lige så meget som jeg gjorde med Elise – for det gør jeg! <3

Med en to årige krudtugle, så er der bare fart over feltet – som i non stop – og som mor til en på den alder er der ganske enkelt ikke meget tid overladt til ens egne tanker, tid til fødselsforberedelse, selvforkælelse og andet som jeg fandt LIVSNØDVENDIGT første gang;)

Det er nok helt naturligt tænker jeg. Derudover har vi haft vanvittig travlt med nyt job, et speciale oveni og hele husprojektet.

Nu er lillesøster her dog snart og snart skal alt Elises baby tøj findes frem fra en kasse i Shurgard (hvor alle vores ting er opbevaret) og jeg skal have dannet mig et overblik over hvad vi har og hvad vi mangler.

Jeg skal som et must have fat i en natures sway (slyngevugge) denne gang og jeg overvejer kraftigt at anskaffe os en bedside crib.

naturessway-slyngevuggenmedbaby-2

bedsidecrib

Åha jeg kan ganske enkelt ikke vente med at blive mor for 2. gang. Jeg glæder mig til mødet med hende, duften af hende og de første gange jeg skal nærstudere hver en lille detalje, en lille finger, hendes lyde.. Årh bliver helt dårlig så meget glæder jeg mig.

Jeg glæder mig til Elises møde med hende og til at se Elise som storesøster, Henrik som far til to og i det hele taget at være i den der barsels baby boble, som rummer så ufattelig mange følelser. På samme tid det hårdeste, kaotiske – selvfølgelig afhængigt af barnet vel at mærke – men samtidigt en tid fyldt med langsomme morgener, gåture, stilhed og den reneste kærlighed.

Alle graviditeter, fødsler og børn er jo forskellige, men som den helt store forskel fra sidste gang, så har jeg jo denne gang alt andet lige en ide om hvad jeg har i vente:) Som 1. gangs aner man vitterligt ikke hvad der rammer en og hvordan livet med en baby er.

Jeg fandt lidt billeder af Elise, som helt ny. Det er ikke til at fatte <3

elise 1

lille i lift

amning1

2

  • Louise

    Hej Cecilie

    Først og fremmest – stort tillykke med lillesøster 🙂

    Jeg har fulgt med på din blog i et godt stykke tid nu, og min kæreste og jeg er nu endelig selv gravide med et rigtigt ønskebarn. Jeg er selv jurastuderende, og i næste uge har jeg planlagt at fortælle min arbejdsgiver om min graviditet. Jeg er ansat på et mindre advokatkontor som studiemedhjælper. Havde du et studiejob, da du blev gravid? I så fald – hvordan tacklede de nyheden? Er ret nervøs for, hvordan min chef reagere..

    Kh. Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Elises blog

      Kære Louise,

      Stort tillykke med graviditeten. Det er det største i verden 🙂 Og intet mindre end fantastisk at blive mor imens man er studerende. Masser af fleksibilitet og frihed. Glæd dig!

      Nå til dit sprøgsmål:) Da jeg blev gravid med Elise var jeg ansat som stud.jur. i Dansk Industri og min chef og alle de andre var simplethen så søde og glade på mine vegne. Nu er alle arbejdspladser jo forskellige, og man kan så nemt få dårlig samvittighed over at være “til besvær” så jeg kan sagtens forstå din bekymring. Jeg prøvede at tænke meget over, at det nu engang er os kvinder der skal føde de børn og at den helt fantstiske tid skal vi nyde. Iøvrigt er studerende jo forholdsvis billig arbejdskraft, så det kan måske også hjælpe dig at tænke på:)

      Jeg håber din chef vil være glad på dine vegne. Det er rigtig rart når det endelig er fortalt! Held og lykke:)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygedomsramte