Vinderen af A-Derma konkurrencen

Sygedomsramte

syg6

Hold nu op en væmmelig omgang vuggestue syge. Egentlig har Elise ikke været så voldsomt ramt igen, men mor her- OMG! Gad vide om det er pga. graviditeten at jeg blev SÅ dårlig.

Det startede med opkastninger i et døgn hver 30. minut. På slaget. Føj:( Derefter en ordenlig omgang influenza. Elise har haft løbe næse og hoste, så hun har også været hjemme. Syg mor og sygt barn på samme tid = no go. Øv det er hårdt.

Derudover så trækker  det hus projekt dælme tænder ud. Det er altså noget af et projekt vi har kastet os over.

Vi har opgivet at få det klart inden lillesøsters ankomst. Øv! Men nu hvor det dog er en realitet, så må vi finde en ro i det og på sin vis har det da også lettet nu hvor vi ikke er i konstant kapløb mod tiden. Men det er alligevel trist, da jeg viiirkelig havde håbet, at vi var rykket ind her i december.

Uden at gå i for mange detaljer, så er det bare benhårdt på så mange planer. At styre så stort et projekt, når man ingen forudsætninger har for det. Ting der ikke bliver som ønsket, håndværkere, for ikke at tale om økonomien i det og så ens parforhold. Phew man kommer virkelig på prøve og jeg tror ikke vi i nær fremtid kaster os ud i et lignende projekt. (Læs: ever!!)

Lige nu prøver vi at holde hovedet oppe og komme igennem sidste fase uden for mange bump på vejen.

Jeg glæder mig til den dag jeg kan vise det færdige resultat frem her på bloggen – det kan føles som meget langt væk nogle gange!

Når alt det er sagt, så er jeg positiv og optimistisk med hensyn til resultatet og håber det bliver alt det vi har drømt om!

syg7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af A-Derma konkurrencen