Kønnet på baby

Graviditets cravings, kvalme og lykke

okt

Billedet ovenfor er fra en af de solskinsdage vi havde i sidste uge, hvor Elise og jeg tog ned og sagde hej til far der arbejder på at få huset klart til, at vi snart kan flytte tilbage. Elise er så sjov, når vi besøger huset for hun kan tydeligt kende det og ser meget undrende ud, når vi træder ind i et hus der stort set er jævnet med jorden. Vi glææder os til at det står klart!

Trods den fortsatte kvalme og opkastninger (Det der med, at det kun er de første 3 måneder man er syg passer bare ikke på mig!), så er det det simpelthen så magisk en tid. Vi fortæller Elise om lillesøster og hun aer også maven og siger “babaay”, men hvor meget hun egentlig forstår tvivler jeg lidt på:)

Ikke desto mindre er det helt fantastisk og jeg kan blive helt overvældet af lykke, når vi ligger en tidlig morgen alle 3 i sengen, Elise holder jeg i hånden og baby sparker i maven <3

Jeg er ikke i tvivl om, at det nok skal blive hårdt når 3 bliver til 4, men vi glæder os bare så meget. Vi glæder os til mødet med lillesøster, men bestemt også til at se Elises reaktion.

Jeg husker ikke, at jeg med Elise havde cravings som sådan. Denne gang: different story. Jeg kan spise stærk og syrlig mad døgnet rundt. Et helt stort hit er tom Yum goong suppen. Den fra wokhop måtte godt blive serveret for mig dagligt!

okt1

Det er lidt sjovt som kroppen reagerer og hvordan to graviditeter ikke behøver at være ens. Med Elise var jeg vanvittig dårlig af kvalme og med 10-15 opkastninger hver dag hele graviditeten og fødslen igennem. Denne gang er jeg fortsat plaget her 21+3, men den helt store forskel er, at kvalmen de fleste dage forsvinder så snart jeg har kastet op. Kæmpe forskel!

Jeg er desuden i gang med at teste en masse forskellige aderma produkter – mere om det snart!

God mandag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kønnet på baby