Sommer forkølelser

Lidt om at være udkørt

ZZz

Jeg prøver generelt at se positivt på ting og prøver for det meste at få det bedste ud af situationer, der måske kunne være bedre.

Men nu kommer der altså et lidt øv indlæg, for jeg hænger sku lidt med mulen for tiden.

Og det irriterer mig grænseløst, for som Henrik og jeg tit snakker om, så er det situationer vi selv sætter os i og ting vi selv vælger til. Men øv, jeg føler mig bare så stresset og hængt for tiden.

Dagene kører derud af: op om morgenen, hurtigt afsted ind til byen og skrive speciale og sent hjemme igen. Når sjældent at se Elise inden hun er lagt til natten.

Også weekenderne kører på den måde, så der er bare ingen pause – ever!

Bare det at nå at finde en ren bluse er en udfordring. Børste tænder og vaske hår er luksus, når det nås!

Henrik er ligeså presset, men han styrer lidt mere sin tid selv og er derfor den der typisk afleverer og henter. Alternativt er det mormor der henter fra vugger og hjælper os i denne tid.

Jeg siger hele tiden til mig selv, at det bare er for en periode, hvilket det jo også er. Men når man så heller ikke får sovet.. Aargh! Elise har været syg og kommer ind til os lige for tiden ved en 22 tiden og så er der ellers ikke søvn til mor eller far. Måske sammenlagt to timer.

Ej men det er SÅ hårdt. Jeg hader at beklage mig, men jeg kan bare mærke, at det her er træthed og pres på et helt andet niveau. Den der udmattelse, hvor synet er påvirket, man får eksem, blodsprængte øjne, hovedpine og kvalmen bare tager til. Ikke skide godt! Men for fan hvad skal man gøre, ting skal jo klares. I mit tilfælde specialet.

Zzzz!

Jeg skal nok komme oven på igen, men lige idag piver jeg lidt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer forkølelser