Thailand # 22 - Phi Phi Island

Thailand # 23 – De sidste dage i paradis

dec7Så er der sat en dato på. Vi forlader sommer, solen, varmen og den rene idyl den 16. december om aftenen og lander (som vi kan læse os til) i kolde, blæsende København den 17. december tidligt om morgenen.

Puh ha det bliver en omvæltning vi lige skal forberede os på. Hjemrejsen har ellers heddet 2. januar. Men da planen blev, at Henriks forældre skulle herud som de sidste gæster og deres hjemrejse hed den 12. december tænkte vi, at det kunne være noget så hyggeligt at flyve hjem med dem i stedet for at vente til den 2. januar. Da deres tur så desværre ikke blev til noget alligevel, hang tanken om jul i Danmark alligevel lidt ved og vi er nu endt med at rejse hjem en lille smule før planlagt.

På denne måde får vi holdt jul i familiens skød, (forhåbenligt) fået lidt styr på hvad vi gør med hele bolig situationen nu, hvor vi har solgt lejligheden og skal flytte 1. februar. Derudover er der vuggestue start for Elise efter nytår og nårh jo 6 eksaminer Henrik og jeg tilsammen i januar. Så der er da lidt at vende hjem til..

Vi har haft vores tudeturer over at skulle forlade det her, som i sandheden har været det rene paradis og sådan en vidunderlig tid for vores lille familie. Vi er dog også så småt (kun så småt);) ved at være klar til alt det der venter derhjemme. På nær vejret!

Da vi først igår fik ændret billetterne og derved først igår fik sat endelig dato på afrejse fik jeg noget så travlt med at få købt vinter tøj til Elise. Vi har intet! Så det var pretty much alt der skulle købes. Flyverdragt, tøj, sko, sutsko, ulddragt, huer og jeg kunne blive ved.

Det hele er sendt til min mor, som er så sød at hente os i lufthavnen, når vi ankommer i shorts, sandaler og med fregner på næserne. (For ja vi tænkte ikke på vinterpåklædning i vores iver efter at rejse, da vi i start september drog afsted). Min mor har netop sendt lidt billeder af det der er kommet frem og jeg må indrømme, at jeg slet slet ikke kan vente med at se lille Elise i sin lyserøde flyverdragt og i sine små moccasiner sutsko.

decJeg dør faktisk lidt over dem <3

Nå, men det hele er bestilt fra hjemmesiderne naturbarn.dk, luksusbaby.dk og stylepit, som havde flyverdragten i ønskede størrelse og farve! Vanvittig god service fra dem alle og lyn hurtig levering. Så er det på plads til Elise! Så mangler vi bare alt det andet..

Vi når det nok. For nu vil vi bruge de sidste dage på at suge så meget sol, varme og energi ud af Thailand, som muligt:)

Honestly, hvem ville ikke være en lille bitte smule kede af at skulle forlade en hverdag med alt det her:

din1

11.01

dec3

fød5Resten af december i Danmark – Du har bare at være hvid, indeholde tonsvis af fed julemad, hygge så vi ikke kan rumme mere, familie- og venner til op over begge ører 😉 <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand # 22 - Phi Phi Island