Thailand # 21 - 1. december

Thailand # 22 – Phi Phi Island

phiphi1Min veninde der også er herude i øjeblikket havde skaffet os en gratis tur til øen Phi Phi. Jeg har været der for mange år siden, da jeg boede herude med mine forældre. Dengang var det på ingen på så ødelagt af tourisme, som det er idag. Alexandra og jeg havde forberedt os på, hvordan det ville være og det holdt stik. Man skal tage det for hvad det er og ikke forvente den helt store island feeling.

Vi hyggede os alligevel gevaldigt, fik sludret uforstyrrede og nydt solen på sejlturen.

Vi tog afsted kl. 07 og var først hjemme ved 18.30 tiden, så det var en lang tur og jeg nåede at savne Henrik og Elise helt vildt. Det er sjovt, som jeg kan længes efter en dag med andet end baby, men når jeg så er halvvejs igennem den dag, så får jeg helt ondt i maven af savn. Noget jeg tror alle mødre kan snakke med om.

Jeg nærmest løb det sidste stykke op til lejligheden og nåede lige at få en time med Elise inden hun kom i seng. Hun sov for første gang i laang tid uden at vågne og kræve en natflaske. Jeg var kun oppe et par gange og give hende dyne på. Vi mistænker, at der er flere nye tænder på vej (nr. 9 og 10), for den sidste uge har været fuldstændig vanvittig om natten. Fra kl. 00-05 har hun været vågen stort set hver halve time. Dét er altså vanvittigt og helt igennem ulideligt, når det står på så mange nætter i træk.

Så denne nat har givet os håbet tilbage. Må vi få lov til at sove SNART!:)

phiphi

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand # 21 - 1. december