Thailand # 10 - 10 måneder og de sociale medier

Thailand # 11 – Back on track!

elise1Efter nogle dage med lidt rigeligt regnvejr (det gjorde nu ikke så meget da vi lå syge), så har det for alvor vendt og der er nu bragende solskinsvejr. Antibiotikaen tog den genstridige bihulebetændelse og alt er godt igen. Phew!

Dagen i dag nød vi på hotellet Dusit Thani. Vi mødtes med en der har et babysitter bureau og mødte vores nye nanny. Hun var så sød og lige det vi håbede på. Yaay! Hun “prøve” passede Elise i Kids Club, imens vi fik trænet (lige på den anden side af en glas væg):). De gik en tur og Henrik og jeg fik solet og svømmet (samtidigt)! Det var helt sært bare at kunne gå tur i vandkanten og bade sammen. Normalt går vi alle tre i eller også skiftes vi. Så lidt begivenhedsrig dag har det da været:)

Elise sov da hende og hendes nanny kom tilbage fra gåturen, hvilket jeg var meget imponeret over. Det kan nogle gange være liiiidt tricky at lægge hende til den eftermiddags lur. Jeg tager det som et rigtig godt tegn i hvertfald:) Vi mødes med hende igen i morgen, så Elise langsomt kan vende sig til hende. Planen er, at hun skal hjælpe til mandag-fredag. Det var lidt (læs: meget) sært at overlade hende til en anden (der ikke er mormor eller farmor), men jeg forestiller mig, at vi kommer til at vende os til det og at vi vil få så meget glæde af det.

Elise elsker fremmede og kaster sig i armene på dem. Det gør det selvfølgelig det lettere. Tænk, hvis man stod med et grædende barn! (stakkels de der gør). Jeg tænker, at det her er en blød overgang til, når hun skal starte i vuggestue til februar.

Nu er vi hjemme igen, Elise leger, mor blogger og Henrik laver noget så thai eksotisk som frikadeller til aftensmad.

elise

Endelig helt raske og med lidt sol i kinderne ønskes i dejlig weekend her fra trekløveren på tur:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand # 10 - 10 måneder og de sociale medier