Thailand # 20 - farvel til gæster

Thailand # 21 – 1. december

1advent1Så blev det også 1. december her i Thailand og selvom solen skinner fra en skyfri himmel og dagene går med sand mellem tæerne og plasken i vandkanten, så skal vi (nok især Elise) ikke snydes for den gode julestemning.

Familien har været så søde og betænksomme og har sørget godt for os. Min far havde julenisser, julehue, juleservietter og kalender lys med fra min kære farmor.

Min mor har slæbt en hel pakke kalender med til Elise OG en chokolade kalender. Yes!

Åh men så skønt. Henrik og jeg havde slet ikke tænkt så langt, så det er helt helt perfekt, at der er andre der er så betænksomme og tænker på os <3

1advent

Idag har Henrik og jeg holdt “læse fri” og bare hygget os. Elise var i Kids Club med nanny fra 09-12, så vi udnyttede timerne på bedste vis ved at starte dagen med lækker morgenmad på Outrigger. Vi opdagede, da min mor og hendes kæreste netop boede der, at de laver en helvedes god morgenmad;)

Derefter slentrede vi langs stranden tilbage til Dusit og fik en times massage. Den sidste time brugte vi på solsengene og i bølgen blå. Vi hentede Elise og hun blev lagt til lur inden for 15 minutter. Hende fik vi lagt i skyggen imens vi fik nydt lidt mere af solen. Alt i alt en heeelt perfekt dag. Som skrevet i mit forrige indlæg er vi gået all in på at nyde den sidste tid;)

Elise er netop kommet op af badet og har fået sin gave fra mormors pakke kalender. Stort hit! Så snart hun er lagt til natten hiver vi jura bøgerne frem.

Således er jule måneden blevet skudt igang.

1advent3

1advent2Varme jule hilsner fra Thailand

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand # 20 - farvel til gæster