Thailand # 11 - Back on track!

Thailand # 12 – 11 måneder!

11.04Kl. 07.20 i morges var det 11 måneder siden Elise, efter en nat med blod, sved og tårer (bogstavlig talt) meldte sin ankomst en flot november morgen. Det har været de vildeste 11 måneder og idag fejrede vi dagen med badeture og en masse hygge på stranden.

11.01

Det er netop dage som denne der er hele årsagen til, at vi har taget disse måneder her i Thailand. En perfekt dag lige efter bogen.

Vi startede dagen med at spise brunch på en hyggelig cafe, derefter handlede vi lidt ind, Elise fik frokost og tog sin lur. Da hun vågnede hoppede vi i badetøjet og pakkede strandtasken og tog til Dusit Thani. Vi fik leget i sandet, undersøgt muslingeskaller,  soppede i vandkanten og pjaskede i poolen.

11

Efter Elise har fundet ud af, at hun kan gå kun ved at holde i én hånd, så er det bare det vi skal lave. Som i heeele tiden! Det er så sødt! Jeg ved ikke noget bedre end at se de her to komme spankulerende.

11.02Jeg skal nive mig selv i armen flere gange om dagen, for at være sikker på, at de her to virkelig er mine. Det er ikke til at fatte. Det lyder muligvis lidt kvalmt I admit, men at have ham her som ægtemand og ovenikøbet sammen med ham have skabt den mest fantastiske lille pige er honestly uden for min fatteevne:)

Life is good. Det var det også derhjemme, men at befinde sig her i smukke Thailand gør bestemt ikke dagene kedeligere.

Vi sluttede denne dejlige dag af med en middag. Elise var eksempalrisk og er blevet så dygtig til at spise selv. Hun er pt inde i en periode, hvor hun meget metodisk er ved at undersøge, hvor meget hun kan have i munden ad gangen. Det volder lidt udfordringer, men mon ikke hun snart har fundet grænsen 😉

11.03

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand # 11 - Back on track!