Thailand # 8 - Sygdomsramte & milepæle

Thailand # 10 – 10 måneder og de sociale medier

tegnerNu er det officielt slut med at lege med mors mobil!

Elise har tit siddet og hygget sig med den, da hun eeelsker at kigge på billeder af se selv.  (who can blame her?:)) Videoer! Så kan hun slet ikke sidde stille af begejstring. Hun elsker at sidde og bladre igennem fotoalbumet og hviner af glæde, når et billede af hende selv titter frem. Så kigger hun med det største smil over på os, sådan med et rigtig stolt blik i øjnene. Det kan man jo naturligvis ikke stå for! (så skidt da pyt med, at Iphonen så må lide lidt slag på den konto.. hmm.).

MEN nu sker det oftere og oftere, at hun får trykkede sig ind på facebook, mail og instagram. Igår gjorde Emilie fra Emiliblog.dk mig opmærksom på et billede. Et billede taget af Elise, kørt igennem filter af Elise og uploadede af Elise. Christ!

Hun har gjort det før, men der har jeg nået at opdage det. Hun har formået at ringe hjem til Danmark her fra Thailand, skrevet på whats app, lavede status opdateringer på facebook og lagt billeder på Instagram. Idag opdager jeg i mine notifikationer på facebook, at den og den har accepterede mine venne anmodninger. Say what?!! En af personerne har sågar været inde og kommentere på mine billeder. Jeg aner ikke hvem personen er! Ej men for søren da. Det går jo slet ikke. Så ja, nu er det slut med at lege med mobilerne.

Tænk, at det overhovedet kan lade sig gøre, at hun ved tilfældige tryk og venden på hovedet alligevel kan lave så meget rod 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand # 8 - Sygdomsramte & milepæle