Vuggestue bekymringer og lidt til..

At få en søster

påske16

Nu bliver Josephine 2 måneder på mandag og den nye situation med en lillesøster i familien er nu blevet hverdag. Også for Elise.

Det har været intet mindre end fantastisk at opleve Elise blive storesøster. Fra hun så Josephine første gang har hun været den mest kærlige, omsorgsfulde og nysgerrige storesøster.

Jeg glemmer fx af og til at indrage Josephine i Elises putte ritual. Når Elise fx skal sige godnat til enten Henrik eller jeg (afhængigt af hvem der putter), så er det Elise der siger “Også Fine” og løber hen og giver Josephine et stort kys og siger godnat. SÅ smelter mor 🙂

Hun begyndte også rigtig hurtigt at indrage Josephine i sine historier og i de ting hun snakker om. Fx vil hun meget gerne i svømmehallen og der skal Fine altså også med.

Fine skal også have aftensmad, eller trøstes osv osv. Alle mulige små dagligdags ting, men det er noget så sødt.

Elise har ikke på noget tidspunkt virket irriteret på Josephine eller ikke gidet hende.

Den eneste sådan reaktion der lidt har været på det seneste er, når jeg skal amme. Det syntes Elise ikke er særlig fedt. Særligt ikke, hvis vi lige er igang med en leg eller midt i maden. Og det kan jeg da også godt forstå.

Det er vitterligt den største gave at få børn og derefter at give sine børn søskende. SÅ stort <3

søstre

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vuggestue bekymringer og lidt til..