Syge børn

Alene dag med pigerne

3 uger1

Fars 14 dages barsel sluttede for en uges tid siden og han er dermed tilbage på arbejde.

Pga. mit kejsersnit og de begrænsninger der dermed er med at løfte de næste ugers tid, og pga. hele vores hus situation (med alt hvad der følger med i sådan en omgang), så hjælper min mor simpelthen så meget. Det er så rørende alt det hun tilsidesætter for at være hos os og hjælpe alt det hun overhovedet kan. Selvom hun er en travl dame;) Sådan en mormor vil jeg også gere være for mine piger, når de får børn en dag!

Jeg havde dog første alene dag med pigerne igår. Eller alene og alene… Min mor kom og kørte en tur midt på dagen med Elise. Lifesaver! Men sådan en dag, hvor jeg stod op med pigerne og lagde dem i seng selv. Og det gik sku godt! Det gik over al forventning syntes jeg. Dette til trods for, at de begge fortsat er syge.

Selvfølgelig var der et par gange, hvor jeg sad og ammede Josephine og Elise skulle bruge mor. Hun skal lige vende sig til, at mor ikke kan slippe alt og komme løbende ved det mindste vink – det er nok også meget sundt:)

Jeg vil da ikke lyve – jeg fik sved på panden et par gange;) Men overall der gik det virkelig fint.
Elise er fortsat hjemme fra vuggestue og kommer tidligst afsted på mandag. Det er en værre omgang forkølelse de to har fået sig.

3 uger
Vi er lige kommet hjem fra en dejlig lang gå tur. Josephine sover, Elise nyder lidt ramasjang og mor sin kaffe:)

God eftermiddag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syge børn