Nyfødt fotografering

Lidt om at gå fra 3 til 4

familie

Nu er Josephine ikke mere end 12 dage gammel, så familieforøgelsen er dermed stadig ganske ny.

Men hold nu op hvor er det fedt at være blevet 4. Faktisk meget mere fantastisk end jeg har kunne forestille mig eller turde håbe på. Jeg elsker virkelig at være blevet mor igen, at se Elise som den fantastiske storesøster hun er og i det hele taget følelsen af at være “os 4”. Nu er vi dem vi skal være i vores familie.. Ret vildt at tænke på. Og så er jeg jo bare helt og fuldstædig smask forelsket i Josephine.

Igen, det er jo stadig ganske nyt, så jeg kan ikke sige om det vil fortsætte på denne måde, men jeg syntes det er gået ganske let med at finde os til rette i de nye rutiner nu med en 2 årig og en nyfødt.

Okay vi har så også den bedste mormor der smider alt hvad hun har i hænderne og bare er her og hjælper når der er behov. Heldige os I know!

Og jeg tør næsten ikke skrive det – men so far er Josephine virkelig nem <3

Hun spiser, sover godt og vi har hånden på hjertet stort set ikke hørt hende græde.

Totalt kontrast til den første tid med Elise. Nu kan vi ikke huske helt præcist, hvornår kolikken satte ind hos hende og de mange timer med gråd hver aften begyndte, men vi beder til, at vi denne gang slipper for den slags ballade. Åh please!

Derudover er jeg som 2. gangs mor bare så meget mere rolig og hviler på en helt anden måde i mor rollen. Det er jo naturligt nok og forventeligt, men stadig virkelig dejligt at opleve.

Især fordi jeg ikke føler hele magien ved at få en baby er mindre her anden gang. Faktisk  helt modsat. Jeg syntes jeg har en ro til virkelig at nyde min nyfødte og det store mirakel det er, at vi kan lave sådanne helt perfekte små væsener.

Så her 12 dage inde i vores nye familie konstellation er humøret højt!!:-)

familie1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyfødt fotografering