38 + 2

2 dage to go!

vipper03To dage til lillesøsters ankomst!!

Det er SÅ snart nu! I modsætning til sidste gang, så er det virkelig en speciel oplevelse denne gang at vide lige præcis, hvilken dag jeg bliver mor igen og endnu et nyt lille liv kommer til verden.

Vi glæder os virkelig virkelig meget! Men jeg kan da også mærke snerten af nervøsitet begynder at sætte ind.

Jeg vil virkelig prøve at være stærk, positiv og tænke at alt nok skal gå godt. Jeg er nok noget præget af sidste fødsel og frygter bare en omgang til med hinderester, blødning og hvad der ellers kan komme af komplikationer. Iih!

Lægerne forsikre mig hele tiden om, at det jo denne gang vil foregå super kontrolleret og at de denne gang er helt forberedte – skulle jeg være uheldig igen.

Wish me luck!

De sidste par dage er gået med forundersøgelser, tjek, blodprøver og samtaler ude på hospitalet. Hold nu op en masse ventetid. Gab! Der er dælme meget der lige skal nås op til sådan en omgang. Elise er selvfølgelig fortsat syg og hjemme fra vuggestue, så tingene foregår i et lidt andet tempo end planlagt. Skidt pyt! Nu får vi en masse kvalitetstid, hvilket er super dejligt nu hvor jeg kommer til at undvære hende i nogle dage. Puh det bliver mærkeligt!

Idag kørte jeg efter hospitalet forbi Lashbar til en omgang vipper. Jeg følte mig virkelig udvasket efter sidste fødsel og uden overskud til at gøre noget som helst ved det besluttede jeg at vipper denne gang må være løsningen. Om ikke andet, så hjælpe lidt på det:) Jaja det er en fjollet lille ting, men jeg syntes nu det gør en forskel. Til det bedre 😉

vipper01

vipper02

Dagen idag er ellers gået med praktiske gøremål og pasning af patienten Elise <3

God aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

38 + 2