Thailand # 19 - Phuket by night

Thailand # 20 – farvel til gæster

fam1Igår rejste min mor, hendes kæreste og min bror og idag flyttede Henriks ven på hotel. Vi savner dem helt! Vi har haft gæster boende i lidt over 3 uger og det har været så mega hyggeligt. Det føles næsten helt tomt og vi skal nok lige vende os til bare at være os igen.

Det har været helt fantastisk at dele nogle af alle disse skønne oplevelser med familie og venner.

fam

fam2Planen var egentligt, at Henriks forældre skulle ankomme imorgen, men de er desværre blevet forhindret. Simpelthen så ærgeligt. Heldigvis ser vi dem jo snart alligevel og i år skal vi holde julen i det Jyske og det glæder vi os helt vanvittigt til.

Vi har det alligevel noget ambivalent mht, at rejsen er ved at nå sin ende. Vi ankom den 6. september og det føles (næsten) som igår. Vi glæder os selvfølgelig til at se alle vores elskede og meget savnet venner og familiemedlemmer. Vi ser også meget frem til alt det spændende der skal ske, når vi er retur. Bl.a. hele vores bolig situation nu, hvor vi fik solgt lejligheden, jeg skal starte på specialet osv. osv. Meeeen iiih hvor er her også bare skønt! Sol, sommer og strand når man bare ikke sådan at blive rigtig rigtig træt af:)

Vi er derfor for alvor gået all in på at top hygge og lader op til at gå vinteren i møde derhjemme. (fryser bare ved tanken):)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand # 19 - Phuket by night