Thailand # 6 - Mandag

Thailand # 7 – Syge!

sygØv øv øv så ligger vi, alle 3 mere eller mindre, med influenza.

Elise har kun været syg 2 gange og begge gange har det kun varet én dag.

Nu er 2. dagen ved at være overstået og det er bare slet ikke sjovt. Slet ikke, når man selv mest af alt har lyst til at ligge under dynen. Heldigvis er Henrik ikke helt så ramt, så han har virkelig haft nok at se til.

Han var så sød at smutte ud efter en stærk stæærk omgang suppe og en appelsin, gulerods, ingefærssag til mig. Åh jeg håber det gør underværker!

Tænker sådan på lille Elise, hvordan kan man lindre hende? Hun kan jo hverken spise stærke supper, halspasteller eller drikke the med honning. Nogle gode råd derude?! Hun er jo lige så ramt det lille pus.

Vi har lagt bøger under hovedenden i hendes seng. Vi har børnepanodil og næsespray med, men vi har ikke brugt nogle af delene. Næsen løber, så der er næsespray ikke nødvendigt (lige nu) og feberen er i den lave ende (heldigvis). Har I nogle fantastiske tips til, hvordan en syg lille bebs kan afhjælpes, så del meget gerne <3

Hun er lagt til natten nu, og vi håber sådan, at vi alle har det bedre i morgen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand # 6 - Mandag