Thailand # 23 - De sidste dage i paradis

Hjemme!!

hjemrejse

hjemrejse1Så er vi hjemme igen! Vores 3,5 måned i Thailand er fløjet afsted. Længe gik vi og små frygtede at skulle hjem igen, fordi det ganske enkelt har været ren og skær heaven at være afsted! Det har været en helt ubeskrivelig dejlig tid og jeg kunne blive i vores lille trekløver boble for evigt tror jeg.

4 dage inden vi skulle hjem begyndte vi dog så småt at gå og glæde os lidt alligevel. Der er familien, vennerne og en masse nye ting der skal til at ske herhjemme, som vi glæder os til at komme igang med. Og så er det jo helt overvældende med julestemningen <3

Men turen hjem – sikke en omgang!

Vi skulle flyve fra Phuket kl. 20.30, 3 timers vente tid i Bangkok og så videre derfra kl. 00.50.

Vi tænkte, at Elise nok ville være lidt knotten på den første del af turen, men så falde i søvn, da hun normalt puttes kl. 19-19.30.

For det første holdt hun sig vågen! Ikke bare på den første flyvning, men helt frem til vi skulle flyve fra Bangkok kl. 00.50! Hun var træt, træt, træææt og fik nogle skrige ture på første flyvning, der gav mig så meget sved på panden, at man skulle tro jeg havde løbet et marathon.

Det var primært, når vi skulle lette, lande og ved turbulens. Kort sagt alle de gange jeg skulle sidde med hende på skødet og hun ikke måtte tonse rundt på hele flyet. Phew!

Nå men hun faldt endelig i søvn, da vi skulle boarde flyet til København og fik nogle timer der.

Vi havde dog en lettere uheldig episode på flyet. Jeg begriber vitterligt ikke, hvordan flyselskaber ikke kan have bedre forhold for de små rejsende. Hun er jo som 13 måneders for stor til at ligge i deres senge der kan hænges på væggen. Hun må ikke ligge på gulvet, på trods af, at der er masser af plads, når man sidder der ved forvæggen. Som barn lå min bror og jeg altid på gulvet pakket ind i masser af tæpper og sovepose, og det var det hyggeligste i verden, når vi skulle flyve til Danmark på sommerferie. Det må man så ikke længere. Og fair nok. Idag skal de små krudtugler, der altså ikke sidder, ligger og står stille særlig længe ad gangen sove på enten mor, far eller på sæderne.

Elise ville bestemt ikke holdes, så det blev sæderne hun faldt om kuld på. Endelig!

Men ikke 1 gang, men hele to gange falder hun ned derfra! Ej men jeg kunne tude! Det var så frustrerende og jeg begriber vitterligt ikke, at det er den sikreste måde at flyve med småbørn på. Argh det var bare så hårdt lige der og så er en flyvetur altså lang.

Nå men vi lander i København og bliver hentede af min mor og lille bror, der har en helt kuffert med  til os med vinter tøj.

Eftermiddagen bruger vi på at hygge igennem. (og prøve alt det nye vintertøj) 😉

hjemrejse3

hjemrejse4

hjemrejse5

Hen på eftermiddagen bliver Elise små varm og hun vil iøvrigt ikke rigtig spise og drikke. Vi tænker det blot er jetlag og lægger hende i seng. Hun bliver dog varmere og varmere og når op på 39,6 i feber, da hun begynder at kaste op.

1813 sender os til Herlevs akutmodtagelse, der beslutter at indlægge hende i isolation. Hovedsageligt fordi vi har været i udlandet og nok mest fordi hun i Thailand også havde en indlæggelse på over 1 døgn. Så synd for vores lille mus, der nu udover at være helt udkørt nu også skulle indlægges og igennem en masse tjek og blodprøver:( Det absolut sidste vi orkede.

Hun er heldigvis langt bedre nu og holder på væsken og spiser igen. Så det har ikke været så alvorligt, men de rutine tjekker for en masse ting.

Ikke lige den roligste og bedste hjemrejse man kunne tænke sig:/ Vi har siden natten til tirsdag sovet sammenlagt 6 timer. Gab!

Henrik og Elise er kørt til Jylland nu efter sidste blodprøvetagning og jeg skal til julefrokost med alle pigerne i aften! Noget jeg virkelig har glædet mig meget til <3

Det er helt helt grænseoverskridende, at Henrik og Elise er kørt til Jylland uden mig. Snøft. Men på den anden side så får jeg lidt kvali tid med pigerne, indhentede lidt søvn og Henrik og Elise får jule hygget med farmor og farfar. Planen er, at jeg tager derover på søndag, hvis jeg altså kan vente så længe 😉

Jeg har netop færdig skrevet en eksamens synopsis, som skulle afleveres idag, og vil nu gøre mig klar til i aften. Man må sige, at der kom fart over feltet, og var vi ikke allerede snappede ud af vores ferie mode, da vi rejste fra Thailand, ja så er vi det da nu! 🙂

God fredag aften derude!

5

  • Christina

    Sikke en sød hue! Hvor er den fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Elises blog

      Tak den er så fin syntes vi også:) Det er en dame der laver dem selv. Hun kan findes på sin facebook side “le sophie de bøllemis”. Jeg kan se den lige nu ikke er til at finde. Hun har lidt problemer med siden tror jeg. Jeg har skrevet til hende og vender tilbage, når hun har svaret:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Elises blog

      Hendes facebook side er stadige nede, men hun kan kontaktes på lesophiedebøllemis@outlook.dk. Super fine huer hun laver 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina

      Tak for hurtig svar! Jeg har dog ikke FB -har prøvet at skrive til mailen, men mailen eksisterer ikke:( er det den rigtige mail adresse?:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Elises blog

      Du har helt ret. Der var jeg for hurtig:) Mailen hedder: lesophiedeboellemis@outlook.dk

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand # 23 - De sidste dage i paradis