Thailand # 12 - 11 måneder!

Thailand # 13 – Tigerspring?

bølgerNu har hverdagen i et par dage været tilbage til normalen.

Vi har lige været igennem en periode, hvor intet har været som det plejer. Elise har sovet dårligt. Som i vanvittig dårligt. Vi har været oppe ca. 1-2 gange i timen hele natten igennem. Zzz!

Der er det så, at man tænker barnet da virkelig må have brug for at sove sine lure i løbet af dagen. Men næ nej, det er blevet til et kvarter her og en halv time der. Når man står der en tidlig morgen kl. 05 oven på sådanne nætter, der kunne man godt bare ønske sig at dagene er easy peasy.

Men hun har været tvær og irritabel og aller helst bare gerne ville bæres rundt. Det er hun så blevet. Vil hun have kærlighed, så er det det hun skal få – i spandevis!

Men 11 Kg lækker baby – knap så lækkert for ryggen. Av!

Altså de klassiske tigerssprings tegn. Total kontrast til, hvordan hun normalt er. Den gladeste, nemmeste lille pige.

Til hendes forsvar er der også sket en masse med hende, så vores forståelse har hun til fulde. Det har i øvrigt ikke varet mere end en 10 dages tid, og jeg har hørt, at det kan være langt værre og strække sig over længere perioder, så vi har det vidst slet ikke så slemt;)

Her mellem 10 og 11 måneder har hun lært at:

– gå, hvor hun kun holder fast i én hånd

– kravle ned ad sengen og trapperne selv

– kommer hen for at kramme og kysse bevidst (hun mestre ikke helt trutmunden, men kommer med helt åben gab og sigter efter ens egen mund). Det sødeste!!

– spiser med gaffel

– oppe på 6 tænder

Nu glæder vi os over alle de nye evner og over, at søvnen igen er ved at blive en del af hverdagen:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand # 12 - 11 måneder!