Thailand # 3 - Phuket

Thailand # 4 – Nyt hjem!!

hjem1Så fandt vi det! Endelig! Efter nogle uger med boligsøgning er vi nu vel indrettede og nyder tanken om ikke at skulle pakke igen (lige forløbeligt).

Vi har kigget på huse, vi har kigget på town houses og vi har kigget på lejligheder. Der var fordele og ulemper ved det meste, men vi endte med at vælge en lejlighed lige ud til lagunen og tæt på havet. Bådene stopper vitterligt lige ude foran og det samme gør shuttle busserne. Det ligger meget centralt og tæt på det hele så vi kan gå rundt. Vi besluttede, at det klart er det letteste med en baby ikke at være så afhængig af transport midler. Vi så på nogle dejlige huse, men vi var bange for, at vi ved at bo lidt længere væk fra alting ville kunne komme til at isolere os lidt. Så bliver det let et projekt bare det at komme frem og tilbage. Nu skal vi bare lige ned ad trapperne så er vi i gåafstand til det hele. Og så kunne vi bare ikke stå for denne udsigt!

hjemVi føler vi har fået alt det vi søgte i en bolig. Elise har eget værelse (vi sover bare bedst sådan alle sammen) og der er gæsteværelse, så der er rig mulighed for at få gæster ud:-)

Åhh det er bare så dejligt at være på plads. Alt er pakket ud og vi føler os allerede godt hjemme.

Vi opdagede forleden et supermarket lige udenfor Laguna området, der stort set er en tro kopi af Mad og Vin. Ahmen jeg kunne græde af glæde! Hvor glad jeg end er for thai maden, det stærke mad og gade køkkener (læs: meget glad):-), så er det bare SÅ fedt med sådan et super market, når man rejser med sin lille bebs! Der er jeg nok blevet mor med stort M:) Der er vitterligt alt!  Der er bare en stor tryghed i at vide, at vi kan få fat i de ting.  Hun er nemlig ikke kræsen og spiser faktisk bare det vi spiser, men ih jeg blev alligevel noget så glad og forudser, at vi nok kommer til at handle derude i ny og næ:)

Nu vil vi gå en tur med klapvognen og tjekke vores nye hood ud.

Mette fra Mammashop har iøvrigt udgivet min fødselsberetning på blog.mammashop.dk – læs med hvis I skulle være interessede! Der kommer også en fødselsbeskrivelse fra en far og fra en jordemoder. Super spændende! Det glæder jeg mig meget til at læse!

hjem2

4

  • Anonym

    Dejligt at i har fundet jer det rette. Nyder at læse om jeres lille eventyr væk fra hverdagen – virkelig inspirerende! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ina S

    Hej
    Jeg har nydt at læse om jeres måneder udenlands:-) Jeg skal selv afsted med min datter og mand på et – dog noget kortere – eventyr til Thailand til februar. Er det muligt at leje det sted I har boet short term? Vi skal kun være afsted tre uger, men det ville være rart med vores eget sted… Hvis du ved, hvor vi kan henvende os om lejligheden eller lignende, ville jeg blive meget glad:-)
    De bedste hilsner,
    Ina

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Elises blog

      Kære Ina,
      Hvor lyder det bare skønt og februar er jo en fantastisk måned at være afsted i.
      Jo her får du kontakt detaljerne til Robert der hjalp os med stort set alt:)
      Han ejer et rejse bureau sammen med sin kone. Deres kontor ligger lige uden for Laguna området.
      Han hedder Robert de Graaff: rdg_albatross@yahoo.com
      Deres hjemmeside: http://www.lcc-albatross.com/lang/en/Albatross+Team
      Hils endelig fra os: Henrik og Cecilie.
      Det er meget muligt den lejlighed vi boede i er ledig til den tid, for jeg ved ejerne er der og i lidt i jan. Ellers er der mange andre eller decideret huse. Men Allamanda lejlighederne ligger smadder centralt og er perfekt i størrelse syntes vi.
      Hvis I vælger at bo derinde, så send mig lige en besked igen, for så sender jeg dig gode tips til indkøb, take away og god thai mad:)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand # 3 - Phuket