Alene dag med pigerne

01/03/16

lille1

Åh ha min mor og jeg havde igen i morges pigerne afsted til børnelægen. Elise, som er på en forholdsvis høj dosis medicin mod sin astmatiske bronkitis, begyndte i foregårs at hoste voldsomt igen. Ih hvor jeg hader det astma fis.

Nå men lægen kunne heldigvis konstatere, at astmaen altså var under kontrol, men at det pigerne sandsynligvis har er RS virussen. For større børn giver det, så vidt jeg er orienteret ikke de store kvaler, imens det for de små (under 6 måneder) ikke er det sjoveste i verden at rage til sig. Børnelægen finder dog heldigvis ikke Josephine behandlingskrævende. Hun er en sej lille en der selv kæmper sig igennem denne (lange) forkølelse. Åh må det snart vende!

Elise tog med min mor hjem efterfølgende og jeg har fået mig en nap med Josephine skatten! Deeejligt. Mormor sov her også i nat og hjalp til med Josephine, så jeg skal faktisk slet ikke klage;)

Åh jeg håber virkelig Elise er frisk til vuggestuen snart. Jeg trænger sådan til snart at komme lidt ud. Ud til andet end lægevagten og børnelægen – selvom begge da er ganske venlige;)

Skønt, at mødregruppen starter op på torsdag. Det er faktisk noget jeg glæder mig rigtig meget til.

God tirsdag!

lille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alene dag med pigerne