Forkølet piger

Syge børn

tur13

Hold nu op nogle dage vi har haft. Elise som har været forkølet on and off i noget tid blev pludselig ret så dårlig. Det resulterede i min mor afsted i en taxa med Elise til vores børnelæge i Hillerød.

Her lød dommer på, at hun var svært astmatisk og muligvis med begyndende lungebetændelse. Elise har ellers klaret sig helt uden sin astma medicin meget længe, men nu står den på maske hver 3. Time lige pt. Puha ha min stakkels pige.

Samtidigt med dette havde jeg sundhedsplejersken på besøg for at se på Josephine. Hun syntes Josephine skulle afsted og lyttes på, da hun mistænkte rs virus. Farmand blev ringet hjem fra arbejde og så var det ellers afsted med os til selvsamme børnelæge.

Sikke en dag! Heldigvis var lægen ikke nervøs for Josephine. Vi skulle holde øje og komme igen hvis der skete den mindste forværring.
To syge børn – av av – det er altså ikke lutter lagkage. Begge piger er dog top seje og medicinen lader allerede til at virke på Elise og Josephine er fortsat den nemmeste baby! Ever! Jeg er helt på rumpen over hvor let det altså kan være at have en baby haha! Elise var en lidt anden story:-)

Oven på nogle dage indendøre trængte vi igår aftes sådan til lidt luft, så vi begav os ud på en kort aften tur ned forbi Sophienberg slot.

Idag er farmand på arbejde, så vi holder pige dag omringet af play dough, gurli gris, saftevand, medicin og kys og kram.

God onsdag derude!

tur12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkølet piger