2 dage to go!

Lillesøster!!

fødsel1

Hun er HER!!

Helt som planlagt så fik vi vores lillesøster torsdag  den 4. februar 2016.

Det er SÅ fantastisk og vi er totalt forelsket og befinder os i ren og skær lykke rus. Jeg er simpelthen så høj på babylykke, at jeg bare vil stoppe tiden og blive lige præcis her baaare lidt længere <3

fødsel7

Jeg ved ikke om det er fordi det er nummer to og jeg denne gang ved, hvor hurtigt tiden vil gå og pludselig løber hun rundt, snakker og vil ikke længere være min lille bitte baby, men jeg er simpelthen så rolig, tryg og fuld af lykke og kærlighed. Jeg har heller ikke haft de der store hormonelle udsving, som jeg husker fra de første par dage sidste gang. Jeg syntes simpelthen det er SÅ fantastisk at være blevet mor igen!

Årh ja jeg bobler helt over kan jeg godt selv høre 🙂

Vi blev 3 nætter på hospitalet og kom hjem i foregårs og nyder nu at være hjemme ved store søster og i de vante omgivelser.

Jeg laver et indlæg om selve kejsersnittet, men for nu vil jeg slukke computeren og vende tilbage til at sidde og stirre på min elskede lille baby <3

fødsel

fødsel2fødsel5Masser af kys fra barselsboblen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 dage to go!