37+0

Sidste jordemoder besøg overstået

37+Så har jeg været forbi min søde jordemoder for sidste gang her til formiddag. Helt mærkeligt at være nået hertil i graviditeten – den er virkelig fløjet afsted her 2. gang. Hold nu op 9 måneder kan gå stærkt. Det var ikke samme oplevelse 1. gang kan jeg så sige – øøøj jeg var utålmodig til sidst og følte generelt tiden sneglede sig afsted:)

Alt var fint, så nu er det bare at vente til lillesøster skal ud og møde os!

37+2

Jeg slog et smut forbi 42raw til lidt sen morgenmad. Jeg har været lidt småsløj og utilpas, så trængte til lidt næring. Kom dog efterfølgende til at købe sådan en basse med hjem til kaffen – ups 🙂

37+1

Derudover fik jeg købt en baby med puslesager til Elise, som hun skal have når hun bliver storesøster. Hun går meget op i baby og alle babys ting som vi har pakket og det som ligger klart. Jeg tror derfor, at det er en god ide, at hun også får sin egen baby hun kan pusle og lægge til lur. For sødt!

Det bliver virkelig spændende at se Elises reaktion, når hun møder lillesøster. Vi har tænkt meget over, hvordan og hvornår det første møde skal foregå.

Hvis alt går godt (som jeg viiirkelig håber), så er der planlagt 2 overnatninger efter kejsersnittet. Elise er meget morglad for tiden, så vi har besluttet, at hun ikke skal ud på hospitalet og se os for så at tage med mormor hjem igen. Jeg tænker, at hun ikke vil forstå, at mor ligger der i hospitalstøj og med en lille baby og at hun så skal hjem til mormor igen uden mor.

Derfor har vi valgt at Elise hygger hos mormor de dage vi er på hospitalet og så får hun set mor, far OG baby, når vi er hjemme igen i ro og mag. Uden ledninger, mærkeligt hospitals tøj og blandt alle mulige fremmed.

Jeg er måske også præget af sidste fødsel, hvor jeg virkelig var medtaget og ikke havde det store overskud til gæster og besøg.

Anyhow, så tænker vi dette er den rette måde at gøre det på for os.

Iiih vi glæder os!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

37+0