Hårde dage

2 år!!

2år

Hurraaa så blev vores lille fantastiske pige 2 år idag! Det sidste år er virkelig gået hurtigt, langt hurtigere end det 1. år:) Det føltes i hvertfald nærmere som 6 måneder siden vi fejrede hendes 1 års fødselsdag i dejlige varme og solrige Thailand og ikke som et helt år siden.

Men 2 år er der altså gået siden Elise kom til verden og det er de bedste 2 år! Sikke en gave at være beriget med de fantastiske børn <3

Elise har som skrevet været rigtig sløj med falsk strubehoste, feber osv. hele ugen, så vi aflyste alle planer i weekenden med familiebesøg, som vi sådan havde glædet os til.

I stedet har vi taget det helt stille og roligt og fuldstændigt i Elises tempo. Min far og farmor kom forbi igår for at se til os og idag fik vi begivet os ud på en lille tur og spist morgenmad hos mormor og mormors kæreste.

2år1

Vi spiste dejlig morgenmad og Elise fik bl.a. sin højtelskede tebirkes:)

2år4

2år5

Dagen sluttede vi af med en dejlig gåtur op til Kokkedal slot for at få lidt frisk luft. Nu putter hun dejligt og vi håber på en rolig nat uden for mange host og nys.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårde dage