Surprise polterabend

Migræne

elise

Av av av! Det er længe siden jeg sådan rigtigt har haft migræne. De sidste 4 dage er det kommet snigende op ad formiddagen og er så blevet rigtig slemt om aftenen og om natten.

Jeg får så ondt i venstre side af hovedet og bag øjet. Har synsforstyrrelser og kaster op, når det er rigtig slemt, som igår og idag. Jeg skulle have skrevet speciale idag, men måtte aflyse og har heldigvis fået sovet og ligget på min orange massage bold. Det har hjulpet lidt. Nu kan jeg da kigge på min computer. Gab!

Det skal bare være overstået i morgen, da vi virkelig skal videre med specialet. Må tidligt i seng igen i aften!

elise1

Elise havde første dag i sin nye vuggestue i mandags. De havde sat hele ugen af til indkøring og det syntes jeg egentlig har været rigtig godt. De bad også om, at det kun var 1 forældre til indkøring. Selvom det har været lidt en udfordring med jobbet og specialet, så syntes jeg det giver god mening og der har været ro omkring indkøringen. Det er også gået super godt so far! Hun har sovet lidt anderledes, men været så dygtig og god i vuggestuen.

Puh jeg var spændt. En ting er, at første indkøring gik godt, men nu er hun det ældre (20 måneder), mere bevidst og så er vi også flyttet, så der er sket meget. Jeg er så stolt af min lille mus.

elise2

Nu må jeg hellere logge af og lægge mig igen. Migræne go away!

God weekend derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Surprise polterabend