Specialet afleveret!

Hårde dage

aarstiderne1

Åha vi har en syg lille mus herhjemme. Hun har været syg siden mandag morgen med falsk strube hoste, feber, løbenæse osv. Øv det er længe siden hun har været så ramt.

Hun er så generet af hosten, at hun vågner af det konstant, hvilket har resulterede i, at hun ikke har sovet lur hver dag og med kun 6 timers søvn om natten (til en der normalt sover 11,5), så er dagene lidt hårde får den lille størrelse. Her til aften kunne jeg ikke trække den til mere end 18 før hun faldt om kuld. Vi beder til, at hun kan få sig en god nats søvn. So far tyder det ikke på det med flere hosteanfald der igen igen har resulterede i opkastninger. Øv:(

Vi har droppet alle planer for weekenden, hvor vi skulle fejre Elises 2 års fødselsdag med familien. Det bliver hun vidst ikke klar til desværre.

Billederne er fra en søndag ved aarstidernes gårdbutik, som Elise elsker at besøge og som virkelig er en hyggelig weekend beskæftigelse:)

aarstiderne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Specialet afleveret!