Thailand # 17 - Singapore

Thailand # 18 – Familie besøg

fød5Det er alt aalt for længe siden jeg har fået blogget. Der har været travlt med familie besøg, hospitals indlæggelse, 1 års fødselsdag, lidt mere besøg og en 25 års fødselsdag.

Alt i alt fart over feltet.

Dagen efter vi kom retur fra Singapore kom min far på besøg.

fød6

Desværre blev Elise indlagt midt i hans visit. Hun havde fået sig en mave virus og blev indlagt pga. det og dehydrering. Det lille pus. Det er nok det værste jeg har prøvet. Det var selvfølgelig ikke mere alvorligt end det, men at opleve hende blive helt slap og fjern i mine arme var frygteligt. Vi kom hurtigt på Bangkok Phuket Hospital og der blev vi i 3 dage.

fød7

fød8

Elise tog det hele i stiv arm og der kom ikke engang et pip fra hende, da de skulle lægge droppet. Vi nåede heldigvis hjem til at kunne fejre Elises fødselsdag raske og i højt humør.

fød

Min far havde gaver, flag og balloner med fra Danmark. Alt sammen et hit for Elise, som fik dejlig meget nyt legetøj.

Nu er Henriks ven Kasper, min mor, min bror og min mors kæreste ankommet.

fød1

Min bror fyldte 25 år igår og dagen blev brugt på at paddleboarde, hygge på standen og med god mad og drinks.

Kokken fik vi sludret med og han overraskede med kage og lys. Alt i alt en dejlig festlig aften for min kære lille bror. Elise hun sov trygt og godt i sin seng derhjemme. Vores nanny havde haft en let tjans. Jeg lagde Elise inden vi gik og hun vågnede ikke i den tid vi var væk. Åh det er rart for mit moderhjerte:)

fød2 fød4fød3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand # 17 - Singapore