Thailand # 16

Thailand # 17 – Singapore

singa

Så er vi retur efter en dejlig tur til Singapore. Jeg har boet der som barn, og det var fantastisk at være der igen.

Desværre nåede vi ikke ud og se den skole jeg gik på, det havde ellers været en oplevelse. Til gengæld spiste vi en masse dejlig mad og gik på opdagelse og nød det hele. Der er så smukt og så mange ting at se. Vi fik gået tur ved gardens by the Bay og drukket Singapore sling på Raffles hotellet. Årh så skønt. Der kunne jeg virkelig godt tænke mig at bo igen.

singa1

singa3

singa2

Elise er en sej lille en. Hun er glad og tilfreds alle steder. Selv med 6. og 7. tand på vej (har vi netop opdaget). Her nyder hun igen personalets opmærksomhed ombord på flyet:) (Mor og far nød det også).

Efter nogle dage i byen nyder vi nu alligevel at være tilbage på Phuket. Vi har fået min far på besøg og for første gang havde nannyen Elise igår aftes. Hun har udelukkende passet hende om dagen, så det var dælme lidt grænseoverskridende, men det er bare noget andet at tage ud og spise uden bebs. Jeg tog mig sammen og mindede mig selv om, at Elise trods alt har set May hver dag og iøvrigt er ret så pjattede med hende. Afsted kom vi og vi tog ud sammen med min veninde der er her med sine forældre. De har hus meget tæt på hvor vi bor. Smadder hyggeligt! Jeg puttede Elise og da hun sov trygt og tungt smuttede vi. Heldigvis havde der intet været og Elise har næppe bemærket, at vi ikke var der i de 4 timer.

I skivende stund sidder Henrik og jeg med hver vores kokosnød på vores faste pladser ved havet og læser. Elise får sig sin nap og når hun vågner skal vi ud og svømme.

Varme hilsner fra trekløveren på tur:)

singa4

2

  • Det lyder bare super dejligt! Og tommelfingeren op for at komme afsted uden hende om aftenen, er bange for at jeg kun har gjort det et par gange indtil videre og hver gang er det da lidt grænseoverskridende. Og herhjemme er det endda faren der putter, men alligevel hænger det ved i en, at man var en del af hans aftenritualer så længe (altså da jeg stadig ammede). Anyway: godt gået 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Elises blog

      Det er nemlig så meget noget der hænger i og ganske grænseoverskridende! Men det var også virkelig rart at komme lidt ud og ikke skulle helt så tidligt hjem, som hvis hun havde været med:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand # 16