Thailand # 13 - Tigerspring?

Thailand # 14

kids club1Dagene flyver afsted herude. Solen skinner, baby er glad og sov netop igennem igår! WOW! Det var sådan en morgen, hvor jeg vågnede med et sæt kl. 06.45 helt rundt på gulvet over ikke at have hørt fra Elise. Hun snork sov og vågnede først 07.30. Aldrig sket før! Hvis det er, så er det så længe siden, at vi slet ikke mindes det.

Det var nu også tiltrængt. Vi har været nødsaget til at flytte fra den lejlighed vi boede i. Det hele startede med, at lejligheden nedenunder fik håndværkere, der skulle istandsætte store dele af lejligheden. Ergo en helt masse larm. Larm Elise bestemt ikke brød sig om, og dags lurerne blev med ét en by i Rusland. Vi fik lavede en aftale med dem om, at de fra 10-11 og igen fra 14-15 skulle holde pause, så Elise kunne sove. Det var bestemt venligt af dem og et forsøg værd. Elise er bare ikke en sov-på-slaget-kinda-baby. Dette resulterede i at kunne hun ikke lige sove lur netop i de tidsrum, jamen så var dagen pænt ødelagt med en baby der ikke havde fået sovet. Åh altså. Nå men håndværkerne forsikrede os om, at der ikke var længe igen med det støjende arbejde. Den næste måneds tid ville bestå i arbejde der ikke larmede. Vi hang i og så frem til lidt mere ro. Gu hjælpe mig om vi så ikke vågner en morgen til beskedem om, at nu starter der altså håndværkere i nabo lejligheden. Arbejde der også ville vare 1,5 måned. Der var Henrik og jeg, hvor tålmodige vi end er (Henrik især med sit dejlige jydske sind) lettere presset. Med udsigten til larm og støj og en baby der altså ville skulle gå fra 2 lurer om dagen til 0, ret så desperate.

Igen kom vores nye, men meget gode ven Robert os til undsætning. Det er ham der hjalp os med at finde lejligheden, købte babystol til os, hjulpet Henrik med en ambulance der kørte ham med kørsel 1 til Bangkok Phuket Hospital (for 2 sting iøvrigt):). Altså vores go to guy her på Phuket.

Han har været så enorm hjælpsom, at vi havde det helt skidt over at måtte ringe og være lidt besværlige. Det var det sidste vi havde lyst til. Til vores held var han enormt forstående og 6 timer efter havde han fundet os et nyt hjem. Det er skisme i orden!

Vi har desværre måtte sige farvel til vores Laguna udsigt. Snøft. I bytte har vi fået golfbane view, en mere rummelig lejlighed, i bedre stand OG med en garanti for, at der ikke kommer håndværkere i nærheden:) Bonus!lejl

Elise i fuld sving med at inspicerer alle skuffer og skabe imens vi fik pakkede ud.

kids club

 Elise med en af sine buds nede fra Kids Club. En af bonusserne ved at rejse med børn, er alle de søde mennesker man kommer i kontakt med. Elise har det med konsekvent at kravle hen og ville op på skødet hos de andre børns mødre. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal tolke det, men vælger at se det som, at Elise blot er et meget nysgerrigt, åbent og imødekommende barn 😉

Anyways det betyder i hvertfald, at mor og far får snakket med en masse søde og rare mennesker fra hele verden. Her leger Elise fx. med Aid fra Kazakhstan.

Elise er lagt til natten (vi krydser fingre for, at hun igen tager sig en hel nat uden afbrydelser), hjemmet er ryddede op og nu tror jeg, at dynen kalder:)

Godnat fra Thailand

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand # 13 - Tigerspring?