Thailand # 5 - aftentur

Thailand # 6 – Mandag

manÅrh hvorfor kan alle mandage ikke være som denne?!

Vejret er bare så skønt i disse dage. Henrik og jeg deler dagene op, så jeg fx har fri til at læse (og hvad jeg ellers måtte have lyst til – læs: burde træne) fra 10-13, så bytter vi og så holder vi eftermiddag og aften sammen fra kl 16. Idag lå jeg ved poolen og læste (kom vidst også til at nappe lidt), og gik efter frokost med Elise i Kids Club.

man2 Der var altså også en 12 måneders gammel baby, men de store var bare lige det sjovere at lege med:)

Her til aften tog vi båden ud for at handle og fik købt Thai sim kort. Vi endte med at spise ude og Elise gik all in på fish fingers. Selvom hun længe har spist almindelig mad, så slår det mig stadig, hvor dejligt så nemt det er at have hende med ud, når man ikke skal have varmet en flaske, have grød klar og så videre.

man1 Som jeg skrev om i et tidligere indlæg, så valgte vi også lejligheden her fordi Elise kunne have eget værelse. Sjovt nok, så har jeg nu flyttede hende ind til os. Hun har siden hun var 3 uger sovet på eget værelse. Ikke fordi vi har ville have det sådan, (faktisk havde jeg tænkt vi skulle ligge i ske det første halve år:)), men hun sov bare bedst sådan (og derfor gjorde vi også).

Jeg ved ikke om det er fordi vi nu har haft en periode på hotel, hvor hun sov lige ved siden af mig, eller fordi vi er i et nyt hjem, hvor jeg endnu ikke helt har vænnet mig til lydene osv. Men jeg har bare ligget vågen og tænkt, “hov, var det hende der sagde noget?” “hostede hun lige?!”, “Ej jeg kigger liiige igen”.

Det holder jo ikke! Så ja, sørme om hun ikke i en flot alder på 10 måneder er kommet ind til os og sove. I egen seng vel og mærke, men stadig, tæt på mor:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand # 5 - aftentur