02.08.14 Barnedåb & surprise bryllup

Nu med sløjfe

sløjfeSå er vi begyndt at have håret i spænde herhjemme:-) Jeg har ikke rigtig tænkt så meget over, hvorvidt hun havde meget eller lidt hår, men når folk så kommenterer “nå der begynder da at komme lidt” osv. osv., ja så kan jeg da godt se, at hun nok ikke har haft så voldsomt meget 🙂

Men altså nu er det begyndt at gå ned i hendes øjne og kilde, så hårspænder skulle der  da til. Det er sku også ret så sødt hva?!

sløjfe1 Vi er så småt landet efter vores lille kærligheds fest i lørdags og nyder at være ægtefolk;)

Travlheden fortager sig dog ikke. Vi skal have pakket lidt af vores ting, da vi har lejet vores lejlighed ud fra 15. august. Gisp det er snart! Vi har lejet den ud frem til 7. januar, da vi skal ud og rejse i de måneder! Vi starter i Thailand, og så tager vi den derfra. Det bliver SÅ skønt, men nu er det også lige om lidt. En honeymoon om man vil <3

Jeg vil selvfølgelig fortsætte med at blogge imens vi er afsted!

Så ja den står ikke stille herhjemme. Nu napper Elise og jeg vil læse lidt videre på skatteret og lukke ned for blogland. (for en stund)!

sløjfe2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

02.08.14 Barnedåb & surprise bryllup