Pakke pakke pakke...

Bye Bye Charlottenlund

veSå er er vi ude af lejligheden og er nu indlogerede i gæsteværelset hos min mor og hendes kæreste i Vedbæk. Vores lejlighed er lejet ud til 7. januar, da vi skal på vores Asien rejse. Den er samtidigt sat til salg, så hvis den når at blive solgt, ja så kommer vi ikke tilbage og bo der. Viiildt at tænke på. Vi har været så glade for lejligheden og området og kun boet der i to år, så det er skisme med lidt blandede følelser. Det med at sætte den til salg nu skete lettere tilfældigt. Vi har været ude til nogle åben hus arrangementer (lidt for sjov), da vi tænkte, at vi jo på et tidspunkt måtte i hus. Her tænkte vi om et år eller to.

Tilfældigvis var der en af husejerne, der kunne være interesserede i at lade vores lejlighed gå med i en eventuel handel. Han ville derfor gerne have vores lejlighed vurderet. Her finder vi så ud af, at den er steget en tand mere i pris end vi havde regnet med.

Vi greb bolden og valgte at sætte til salg nu. Det pågældende hus er vi dog ikke så interessede i alligevel. Med et blev der derfor lige speedede op for projekt-flyt-i-hus.

Først står den dog på Thailand og vi glæder os heeelt vildt.

Jeg har boet i udlandet som barn, bl.a. i Thailand og glæder mig til at være der med Elise også. Henrik er helt pjattede med Thailand, så det er der vi starter. Måske bliver vi hængende der og måske rejser vi videre. Det ser vi på når vi er der!

Det kommer også til at være vores honeymoon, så det kan kun gå for langsomt med at komme afsted <3

Først skal skatteret overstås i næste uge – ikke mit ynglings fag so far!

ve1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakke pakke pakke...