Far hjemme igen

Lazy mornings

la

Elise har som nævnt været inde i et tigerspring (hun har lært og øvet sig i at kravle, stå og gå og alt det der) 🙂

Hun har derfor ikke sovet helt som hun plejer. Hun har (i hvad der føles som eeevigheder) stået op kl 05.

Den ene nat havde hun i tillæg til det været oppe mange gange i løbet af natten. Det var sådan en nat, hvor først havde hun det for varmt, så koldt, så var dynen skubbet af, så havde hun dynen på hovedet, så tissede hun igennem, så gylpede hun. Aarg! Ja og så var klokken 05. Gab 🙂

Hun ser normalt sjældent – faktisk aldrig tv. Men lige den morgen, hvor Henrik havde været væk i 6 dage og jeg ikke havde fået 2 timers sammenhængende søvn, der satte jeg baby einstein på tv´et.

Så fik jeg lige præcis 15 minutter til at få øjne, lavet en kop kaffe og børstet tænderne.

Gud ske tak og lov for, at jeg har vipper på fra Lash Bar:) Så er der da en ting mindre at bekymre sig om i de tidlige morgen timer. Før man skal ud på trappe opgangen og møde alle ens morgenfriske, velsoigneret og duftende (af andet en baby og babymad) naboer.

Lige der var baby einstein genialt!

f2

la1Nå vi står lige midt i sådan en periode, så siger jeg til mig selv (hele dagen) “Liiige om lidt vender det igen – lige om lidt får vi noget søvn”!

For det gør det jo!:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Far hjemme igen