Juleferie hygge

Nytår

nytår4

Så er julen og nytåret overstået og juleferien for Elise er ved at være forbi. 18 dages ren hygge. Vi har slappet af, været på legeplads, set familien, hygget på biblioteket og ellers været helt nede i gear. Deejligt.

Nytår holdt vi hos min mor og hendes kæreste hvilket passede glimrende, da vi rigtig kunne hygge og slappe af. Det passede den højgravide ganske godt og Henrik der skulle tidligt op. En anden fordel var, at vi kunne lægge Elise der, som iøvrigt sov igennem alt fyrværkeriet min seje lille pige. Havde ellers frygtede det lidt.

nytår1nytår2
Midt i jule hyggen og den gode stemning  fik jeg forleden et lidt ærgeligt opkald fra Hillrød hospital. De har i en blodprøve opdaget, at jeg har en meget lav blodprocent og uden jern i blodet. Avs! Så nu står den på IV jern behandling på tirsdag. Jeg har så mange spørgsmål jeg skal have stillet dem. Primært hvad det betyder for den lille i maven. Æv altså. Men det er jo nok årsagen til, at jeg i meget lang tid har været træt træt træææt, haft det små skidt og desuden pludselig har fået så dårligt syn, at jeg har måtte anskaffe mig briller. Så jeg er lidt spændt på tirsdag og hvad de kan fortælle mig om det og om mulige konsekvenser for lille søster. Nu er der 5 uger til hun kommer og det er meget snart og der er meget vi mangler at få gjort klart.

Iaften står den på sofa hygge.

God aften derude!

nytår3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleferie hygge