Glædelig jul

Juleferie hygge

elise15

Ih disse juledage er bare fantastiske. Det er virkelig skønt med al den tid med Elise og selvom vi har en god hverdag med massere af tid sammen, så falder der bare en særlig ro over os alle, når Elise har 18 dages juleferie væk fra vuggestuen. Intenst med en to årig- ja! Men mega hyggeligt!!

Igår tog jeg ind og spiste middag med 4 af mine bedste veninder. En slags julefrokost round 2. Vi tog på pastis fishmarket og fik fiskefadet som ganske enkelt altid er en succes! Mums!

pastis15

I morges lod Henrik mig sove længe (med protest fra Elise) Vi er inde i en fase, hvor det er mor – “min mor” – der dur! Puh det er jo dejligt med alle de kys og kram og kærlighedserklæringer. Det er det virkelig! <3 Men af og til ville det også være dejligt om det var far der måtte stå tidligt op, give tøj på og spise morgenmad. Såå vi øver lidt:-) og i morges var hun hurtigt sig selv og glad igen. Heldigvis. Elise og jeg har hygget os på biblioteket her til eftermiddag og fået Joe and the juice sandwich og juice. Det er så hyggeligt alt det vi allerede kan hygge os med og dele nu hvor hun er en rigtig lille pige på to år der elsker at komme med på cafe:)

Henrik er ude i aften og Elise droppede luren Idag og faldt derfor hurtigt og tidligt i søvn, hvilket passer ganske fint lige i aften:)

God aften derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul