Snart 2 år

Specialet afleveret!

Yaaay specialet er afleveret! OMG det holdt hårdt! Det blev afleveret for nogle dage siden og det er bare helt fantastisk. Puh det endte med at tage en del længere tid end først planlagt, men sådan går det jo ofte. Især når man ikke er ene om at disponere over sin tid, får fuldtidsjob osv osv.

Nu er det bare at vente på, at karakteren bliver sendt med mail. Hej antiklimaks:) Det er en lidt speciel følelse ikke at skulle op og forsvare, men omvendt rigtig dejligt, at der ikke er mere der skal gøre nu. Snart kan jeg kalde mig for cand.jur. Deeejligt.

Der er har været en del bøvl med graviditetsgener og nogle ikke så sjove ture til Hillerød, til læge, til jordemoder osv, som gør at jeg skal passe ekstra godt på mig selv og lille pigen. Mere om det senere.

speciale

Jeg har ikke fejret afleveringen af specialet, det venter jeg med til karakteren er givet og pt. er jeg heller ikke i stand til ret meget, så det må vente.

Henrik havde dog blomster klar og min far en al al for flot gave jeg kunne hente i Klarlund <3

speciale1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snart 2 år