2 år!!

Den søde ventetid

nov1

“Den søde ventetid” er dælme en lidt sjov vending.

Selvfølgelig! Det er givet, at man glæder sig vanvittig meget til den lille nye der skal komme. Det er den mest magiske tid. Når jeg tænker tilbage på hvor svært det var at få Elise, og alle de tanker der fuldte med. “Vil jeg nogensinde opleve at blive mor?” “Kommer jeg til at opleve det at bære et barn i maven, opleve en fødsel?” og jeg kan blive ved og ved. Ja så værdsætter man ekstra ekstra meget at være gravid og jeg minder mig selv om, hvor heldig jeg er at få lov til at opleve det. Ovenikøbet 2 gange<3

Men ventetiden kan både føles lang, man er utålmodig og vil så gerne se sin baby nuuu! Ventetiden kan også føles ubehagelig i form af fysiske skavanker såsom kvalme, bækkenløsning, vægtøgning og hvad der ellers måtte ramme os gravide.

I min første graviditet var jeg ramt af kvalme og opkastninger dagligt stort set fra day 1 og frem til Elise var født.

Det samme har stort set gjort sig gældende i denne graviditet, men det har været overkommeligt at passe dagligdagen.

Desværre har nogle skader fra sidste fødsel vist sig at volde lidt problemer og jeg er nødt til her mod slutningen af graviditeten at passe rigtig godt på lille pigen i maven. Det betyder bl.a. så meget ro som muligt (passer bestemt ikke mit temperament), og at forsøge at undgå at løfte Elise (hej udfordring). Derudover skal lille søster komme til verden ved planlagt kejsersnit, netop pga. sidste fødsel.

I den henseende er denne graviditet noget mere kompliceret end sidste gang og det er derudover tydeligt at mærke på kroppen at det er 2. gang.

Når alt det er sagt, så glæder vi os enormt meget over graviditeten og til lillesøsters ankomst i februar.

En major x factor for os er, at huset bare skal skal skal være klart. Vi har haft vores tvivl for der dukker så ufattelig mange ting op igennem sådan et renoverings forløb, at man slet ikke kan gøre sig begreb om det.

Henrik arbejder ben hårdt på projektet og vi krydser alt hvad vi kan for, at vi kan nå at komme bare nogenlunde på plads inden lillesøster er her.

Pyh bliver helt svedt ved tanken.

Nu vil jeg snart få hentet Elise fra vuggestue, som idag har fejret hendes 2 års fødselsdag.

God eftermiddag derude!

nov

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 år!!