Badetøjet er skiftet ud med vintertøj

Sygdom, sygdom og atter sygdom

juleaften

 

Så er vi tilbage efter en uges tid i Jylland. Det var så dejligt at få set Henriks familie derovre omend vi var noget sløje. Elise har været syg siden vi landede fra Thailand og jeg har været syg siden vi kom til Jylland. Simpelthen så surt.

Jule aften skulle vi have været hos Henriks søster med (næsten) hele banden, men det endte med, at vi måtte blive alene hjemme i Henriks forældres hus og spise hotdogs fra tanken, da jeg var for sløj til noget som helst!! Dét har jeg godt nok ikke prøvet før. Ikke lige den jul vi havde set frem til at komme hjem til.

Svigermor lavede heldigvis et stort jule bord den 25, så vi blev ikke helt snydt. Men for dælen altså! Lad os nu snart blive raske! På 11 dage har vi været forbi vagtlægen 4 gange og vi gider det bare ikke mere. At have en sløj lille pige og så samtidigt være ramt er bare så dårlig en kombi! Vi sover stort set ikke og føler vitterligt jeg går rundt i en boble. Vi begynder også at små stresse over vores eksaminer i januar. Alle disse dage skulle vi også have læst nemlig. Yaiks! Der er en del at indhente.

Forkølelse og hoste forsvind!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badetøjet er skiftet ud med vintertøj