Syg baby

Me time

syg1Den lille bandit er heldigvis frisk igen. Desværre er jeg nu blevet halvsløj, men med farmand hjemme igen og en rask baby, så skulle jeg afsted og have lidt tid for mig selv og lidt tid med min veninde.

Jeg har fødselsdag på lørdag, og har inviteret pigerne på middag og så skal vi i byen. Noget jeg har glædet mig til meeeget længe! 🙂

I den forbindelse (og fordi jeg trængte til lidt selvforkælelse:)) fik jeg i mandags sat vipper på hos Star Lash. Såå dejligt. Det tog ca. 1 1/2 time og Marie Louise er bare rigtig dygtig. Hun lægger vipperne på 1 ad gangen, på hvert enkelt af ens egne hår. Vi har et sted imellem 60-100 vipper. Hun mente, at jeg havde omkring 90, så 1 1/2 time er ret godt gået syntes jeg!

vipper

Før 🙂

vipper3

Efter:)

Med en baby er det dejligt nu bare at stå op om morgenen og se nogenlunde ud. Det er selvfølgelig ikke helt billigt, men det er bestemt tidsbesparende i hverdagen:)

Tirsdag stod den på tiltrængt shopping med min gode veninde.

Selvom jeg savner Elise meget imens jeg er væk nogle timer, så giver det bare så meget ny energi lige at komme lidt ud:)

vipper2

Nu vil Elise og jeg smutte til mødregruppe, god dag!!:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syg baby