Sidste gang til efterfødselsholdet hos APA

Store lege dag

mg5

Idag har været en dag fyldt med leg, sjov og masser af legetøj.

Jeg havde mødregruppen på besøg, og Elise var så begejstrede for de andre børns legetøj, at jeg simpelthen måtte en tur i BR, da de var gået og købe nyt legetøj til hende.

mg1

mg4

Børnene hyggede sig gevaldigt på legetæppet, og det er utrolig hvor hurtigt de vokser. Der er en hel anden aktivitet nu, end da vi mødtes de første gange.

De ser på hinanden og lytter til hinandens lyde. Elise tog for første gang fat i min tallerken og trak den til sig. Det blev jeg meget overraskede over. Min lille stærke pige:)

mg6

I BR købte jeg en del nyt Lamaze legetøj, og jeg skal nok undlade at vise hver enkelt ting:) Men denne mariehøne er bare for sej. En fra min mødregruppe har den, og er meget glad for den.

br1

Elise er også allerede pjattede med den. De skal ligge på maven på den, og kan dreje hele vejen rundt. På den måde er der noget nyt at kigge på, når de drejer rundt.

Elise er nu ret dygtig til at ligge på maven, og kan sagtens ligge meget længe. Hun syntes næsten det er sjovere på maven end på ryggen.

Men vi måtte have den, og tænker de ikke kan ligge nok på maven og få trænet de ryg og nakke muskler:) br3

Blæksprutten er også ny og den var et hit:)

br5 mariehøneElise på Mariehønen.

Henrik er ude med vennerne, Elise er lagt i seng og min veninde er lige kommet med mad. Nu skal vi hygge og se lidt x factor tror jeg.

God aften derude 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste gang til efterfødselsholdet hos APA