De første tegn

Graviditet og motion

Jeg er af den holdning, at ingen møder op til et marathon løb og forventer en god tid, uden at have trænet inden. På samme måde mener jeg, at man skal forberede og holde kroppen igang, hvis man forventer den skal præstere godt under fødslen. Jeg tænker også på tiden efter fødslen, hvor det alt andet lige måde være lettere at komme rigtigt igang igen, hvis kroppen aldrig har fået lov til at gå helt i graviditets dvale:)

Selvfølgelig skal træningen tilpasses ens omstændigheder, men jeg tror på den har bedst af at være igang. Selvom bækkenet gør ondt, maven er tung, kvalmen og den massive træthed hænger som en sky. Jeg oplevede heldigvis at få det bedre efter en træning. Tit fik jeg mere energi og hovedpine og bækken smerter forsvandt.

Men igen vi er alle forskellige og med forskellige graviditeter, så det vigtigste er naturligvis at lytte til sin krop.

Kvalmen slog mig noget ud, som jeg har beskrevet i et tidligere blog indslag, men jeg forsøgte at komme i centeret, få powerwalket, eller sat enten min “Yoga for gravide” dvd eller “boldtræning for gravide” på.

Jeg trænede og cyklede til og fra arbejde/skole til jeg var i uge 37. Jeg fødte 39+3.

Jeg trænede mest for at forberede mig til fødslen og ikke så meget for vægten. Og kiloene kom da også:) Jeg spiste da sundt, men tillod mig nu også at hygge spise lidt..  eller måske noget mere end ellers:)

Da jeg nåede 29+1 startede jeg hos APA til fødselsforberedelse.

Læs mere hr: http://www.apa.dk

Jeg kiggede noget rundt, men dette var det helt rigtige for mig. Hver gang indeholdt både fysisk graviditetstræning, samtale og et oplæg om et relevant emne.

IMG_5003 IMG_5520 IMG_5801 IMG_6037

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De første tegn