Surprise babyshower

Fødslen nærmer sig?

fødslen 1

Da jeg var 38+0 var jeg til jordemoder samtale og alt så så fint ud og jeg følte ikke at der var noget under optræk. Min jordemoder vurderede mini mousling til 3200 ca. og mente, at hun ville nå op på 4 kilo, hvis jeg nåede min termin. Lidt vildt syntes jeg. Hun bemærkede dog også, at der nok var en anelse meget fostervand.. hmm..

Jeg kom til tjek ude på Herlev hospitalet dagen efter. Her blev jeg skannede og de kunne konstatere, at der var en anelse for meget fostervand. Ikke noget alarmerende. Dog nåede skanningen frem til et foster på 4400!! 38+1.

Her blev jeg nåede chokeret og en anelse bange må jeg indrømme. For så ville hun jo blive KÆMPE med godt to uger til termin.

Lægerne kunne konstatere, at jeg var 1 cm åben og ville overveje igangsættelse.

Nu syntes jeg pludselig, at det hele gik lidt stærkt. Lægerne kunne dog ikke blive helt enige, for flere af dem syntes ikke hun kunne være så stor, når de mærkede på min mave.

Jeg blev sendt til en masse tjek i de dage og planen blev at tage en dag ad gangen.

Alle prøverne var flotte. Både blodprøver, hjertescanning og glukosebelastningen, så lægerne valgte fortsat at se tiden an.

39+1 vågnede jeg og troede jeg havde haft vandafgang i løbet af natten. Jeg var igen til tjek og jordemoderen var meget i tvivl om det var vandet der var gået. Til gengæld kunne hun konstatere, at jeg nu var 4 cm åben.

Det var for vildt!! Jeg havde ingen smerter haft, så det kom MEGET bag på mig:) Nu føltes det som om fødslen nærmede sig.

Eftersom jordemoderen ikke mente, at det var vandet der var gået blev jeg sendt hjem. Det var lidt syrede at vide man gik og var “så langt” med de 4 cm. uden at føle man er i fødsel:)
fødslen2 IMG_6397

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Surprise babyshower