3d/4d skanning

A-Derma konkurrence!

aderma jul

Glædelig 1. december derude!

Så er der en A-Derma konkurrence igang på min instagram profil: cecilie_shjorth, så skynd jer ind og deltag for det er mine favoritter I kan vinde!:-)

Jeg har igennem en længere periode været så heldig at få lov til at teste nogle af A-dermas skønne produkter.

Det er en næsten umulig opgave at vælge nogle ud, men disse 4 er blandt mine favoritter.

En øjencreme, der ikke er for fed, men ganske let at påføre, trænger hurtigt ind og som giver enormt meget fugt og føles behagelig.

En vaskegel, som jeg bruger dagligt til mig selv og til Elise. Den kan nemlig sagtens bruges af børn, da den er uden parfume og andet grimt. Perfekt vaskegel til os med tør hud.

En krops- og ansigtscreme, der også er et kæmpe hit og som i den grad tilføre huden fugt. Den er federe end øjencremen og ansigtscremen. Perfekt også at bruge til Elise. Jeg selv, men også Elise kan nemlig i vintermånederne have rigtig tør og irriteret hud. I ved den der dumme følelse, hvor ens hud føles stram og klør. Denne creme tager øjeblikkeligt den følelse og den fugtgivende følelse vare ved.

Den sidste favorit, men bestemt ikke den mindste er ansigtscremen. På samme måde som øjen cremen, så er den ikke specielt tyk. (Hvilket jeg nok er lidt vant til i mit valg af pleje produkter tidligere). Jeg må dog erkende, at en lidt mere flydende creme bestemt ikke er lig med mindre næring eller fugt. Tværimod virker min hud virkelig til at trives uden de tykke lag. I hvertfald i ansigtet. Den er let at påføre, min hud føles øjeblikkelig smidig og blød. Den er hurtigt absorberet i huden, hvilket er et kæmpe plus, når man som mor hurtigt skal ud af døren om morgenen eller er blandt dem der heller ikke gider vente længe før make-uppen kan lægges:)

Alt i alt nogle virkelig dejlige produkter, som er en perfekt julegave at vinde!

Konkurrencen kører som sagt på min instagram til torsdag aften hvor vinderen trækkes!

Smid en kommentar i kommentarfeltet på min instagram og følg @adermadanmark for at deltage!

aderma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3d/4d skanning