Bedsteforældre

Bygge projekt

bygge

Åh ha vi har haft lidt start vanskeligheder med byggeprojektet, som skulle være gået igang her den idag 10. august. Henrik har revet hele huset ned stort set og alt er klart til at gå i gang med. Det er gået i vasken med det team vi ellers havde planlagt skulle overtage arbejdet. Øv øv øv!

Jeg frygter virkelig, at det hus aldrig bliver færdigt og vi kommer med i et eller andet “Mit bygge mareridt” tv program. Henrik siger, at det må jeg slet ikke spøge med.

bygge1

Åh ha nok om det!

Det er jo så dejligt og heldigt, at vi kan låne min fars hus imens, men ih vi savner da alligevel vores rammer, vores ting og ikke mindst at have vandet så tæt på. Det bliver man altså afhængig af. Elise kan bruge timer dernede og det er så hyggeligt og beroligende.

havet

havet1

havet2

Jeg har været på arbejde, Elise har haft mormor dag og Henrik har arbejdet videre nede i huset. Nu vil vi smække benene op og nyde resten af denne mandag aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedsteforældre