Migræne

Bedsteforældre


bedsteforældre

Hold nu K*** hvor er bedsteforældre bare det bedste i verden.

Især når der er travlt og lidt for mange bolde i luften!

Henriks forældre har været her ovre med et par ugers mellemrum og hjælpe dels i huset, men også hjulpet med at passe Elise.

Min mor tager ofte Elise/mormor dage, henter tidligt fra vugger og har hende til overnatning. SÅ dejligt! Og det bedste af det hele; Elise elsker det! Jeg ved hun har det som blommen i et æg og det føles slet ikke så slemt at være fra hende, når jeg ved hun hygger med bedsterne:)

Morfar administrerer Elises aktier og sørger for hun er på rette kurs hvad det angår;) Heldig lille dame!

bedsteforældre1

Jeg har lige haft nogle dage med Elise, da hun blev kørt ind i sin nye vuggestue og hun kun var der et par timer. Det var så vidunderligt med kvalitetstid med hende og jeg er så glad for, at vi havde hende hjemme frem til hun blev 14 måneder. Ih jeg savner det helt lige nu.

Jeg ved godt dagligdagen, arbejde osv skal passes og hverdagen skal igang igen, men af og til rammer den der dårlige samvittighed bare hårdt! Nu står vi også midt i vores traveleste tid I know og sådan her kommer det ikke til at være fremover. Overhovedet!

Men lige nu, ih der savner jeg vores tid sammen før vuggestue og travlhed. Hele vores tid i Charlottenlund og ikke mindst de 3,5 måned i Thailand.

Suk suk <3

bedsteforældre2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Migræne