Opdragelse... Nu?!

Jylland

skovDe sidste par dage har stået på familie hygge. Vi har fået set min bror, som endelig er hjemme efter længere tid i New York og London. Derudover har vi fået besøgt min farmor og farfar sammen med min far og naturligvis set en masse til min mor og hendes kæreste, da vi har boet hos dem siden lejligheden blev lejet ud.

Nu er vi kommet til Jylland, hvor vi skal være et par dage sammen med Henriks familie.

Selvom de fleste kommer ud på besøg, så er det rart at få lidt kvalitets tid inden.

Vores pas burde være klar senest fredag, og så står den på afrejse. Vi er SÅ klar og det passer os ganske udemærket nu hvor vejret herhjemme er blevet det køligere.

Det eneste jeg er lidt spændt på, er Elises ører på flyvningen. Hun har taget sig en del til ørerne, men de to øre, næse, hals læger vi har været forbi har ikke kunne se noget. Heldigvis. Nu må vi se om hun reagerer på op og ned stigningerne. Vi har børnepanodil med, og hun får flaske undervejs. Andre tips fra mødre der har rejst modtages med kyshånd:-)

4

  • Spændende! Jeg har netop opdaget din blog, men glæder mig til at følge med på rejsen.
    Mht ørerne, kommer jeg lige i tanker om, at vores børnelæge engang sagde at det med at tage sig til ørerne også kan være tegn på tænder på vej. Noget med de nerver der sidder deromkring. Måske giver det mening? Jeg ved ikke hvor gammel hun er og om det kunne passe…
    Har kun fløjet tur/retur over Atlanten en enkelt gang og da var min dreng cirka 8-9 måneder og jeg ammede stadig. Så han endte faktisk med at amme eller sove på det meste af turen og det fungerede vildt godt. Tror det gjorde godt i forhold til trykket ved op- og nedstigning.
    Rigtig god tur 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Elises blog

      Det giver rigtig meget mening og kunne sagtens være flere tænder på vej. Elise er 9,5 måned og har 4 nu, så resten må dukke op før eller siden 🙂
      Fedt du kommenterede, nu har jeg opdaget din dejlige blog! Kom endelig med flere tips ang. vores rejse, hvis altså du bliver hængende 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Selvfølgelig 🙂 Flere tips… Som sagt bare en enkelt rejse at trække på, men… Jo, hvis hun stadig gylper engang imellem så endelig ekstra tøj til både hende og Jer… Jeg var rigtigt glad for en nakkestøtte som mest var sådan en slags formelig pølle, for den var bedre at have lige ved hånden end diverse flypuder hvis man lige hurtigt skulle sætte sig til rette med et spisende/sovende barn… Så var det rart med noget under albuen eller ved lænden osv. Vi var også rigtig glade for vores bæresele til lufthavnen fordi vi tjekkede vognen ind. Pøj pøj med turen, det skal nok gå strygende!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Elises blog

      Det var gode pointer! Hermed noteret:-) Tak!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdragelse... Nu?!