Ikea tur

Morgen ro

negle1Henrik og jeg var ude med et vennepar igår og spise på Bistro Boheme. Det er altid en fornøjelse at spise der syntes jeg. Elise blev for første gang passede af mine veninder i de timer vi var væk. Og det gik bare så fint. Rigtig dejligt:)

Elise sov sødt, da vi kom hjem – men vågnede allerede kl. 05.20! zzz. Heldigvis blev hun træt efter en time, kom i barnevognen og tog lige tre timer der.

Jeg fik tid til lidt morgenmad i ro og mag, samt fik fundet lidt ting på nettet, som min mor skal købe med hjem fra New York. Hun er netop rejst over for at besøge min bror og hans kæreste, der bor derovre i øjeblikket. Iihh jeg ville ønske jeg var med! Det må blive en anden gang!

Min veninde har købt lidt Rudolph Care produkter for mig og dem SKAL jeg prøve af lige om lidt! Ahh glæder mig helt og kommer nok til at være på badeværelset en times tid hvis jeg kan slippe afsted med det:)

Når barnevognen skal ud og trille igen, så skal vi ned og hente en pakke med tøj til Elise fra Marmar- uh det bliver så fint 🙂

negle

Og så har jeg fået sommer farve på hænder og fusser.

Det er CND´s shellac og ih hvor det pynter med lidt farve.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikea tur