Jylland

Elises favoritter

faveNu hvor Elise er begyndt på grød, har vi fået os en ny favorit! Henrik var en tur i babysam  inden vi skulle til Jylland, og kom hjem med denne plastisk hagesmæk! Ret imponerede over hans valg:) Jeg er vild med den!

Elise var og er stadig meget forundrede over det af hendes grød/mos samt vand, der samles i bunden.

Jeg er bare glad for, at det ender der og ikke på hende, mig og diverse møbler!

Og så matcher den hendes skeer, som vi har fået af oldemor:) De er også smadder smarte og skifter farve, når/hvis maden er for varm.

Generelt går det fortsat rigtig fint med Elise. Det er, som om der helt af sig selv er kommet mere struktur og rytme i hendes/vores hverdag. Hun spiser sine to måltider grød/mos om dagen på nogenlunde samme tidspunkt. Tager sin lurer og kommer i seng mellem 20-21.

Jeg tør næsten ikke at skrive det, (for hvad nu hvis jeg jinxer det)!!? Men hun sover faktisk helt igennem om natten. Hun vågner ikke længere for at amme, men vågner fast kl. 06.

Simpelthen så dejligt og håber og krydser alt hvad jeg kan for, at det fortsætter sådan!! 🙂

fave3

Elise er puttede for natten og nu vil Henrik og jeg nyde en kop kaffe! (Og nok også en GT´er- ja ja vi er jo på barsel) God aften:)

fave2

Åårh hvilken kærlighed!! <3 (savner hende så snart hun er kommet i seng)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jylland