Sooool:)

Lørdag <3

elisesmil

Eeeej men hvor glad bliver man ikke, når man vågner op til hende her 🙂

Det er lørdag, solen skinner og Elise kunne ikke være i bedre humør.

Elise har smilt og grint længe og hvor er det bare dejligt. Hver dag syntes jeg der sker nye ting i øjeblikket. Hun blev 12 uger igår, og da hun blev 11 uger tog hun for 1. gang fat i hendes legetøj, da hun lå på maven. Hun har længe slået til det med hænderne, men nu tager hun rigtig fat og trækker det hen til sig. Hun bliver så ivrig, når hun ligger på sit legetæppe.

I starten var det tydeligt, at hun blev lidt overvældet af at ligge der, men nu er det et hit. Af samme grund ventede vi også med rigtig at tage det i brug til hun var 2 måneder. Jeg tager hende op så snart jeg kan mærke, at hun ikke gider det mere, men hun “holder” til at ligge der længere og længere. Det samme gælder det at ligge på maven. Hun har aldrig klaget over det, men kan ligge meget længere nu.

Aktivitets tæppet er fra Tartine et chocolat, og kan fås i Kalles Børetøj eller Børneværelse med udsigt. Begge butikker på Jægersborg Alle i Charlottenlund.

Jeg var så heldig at få mit til mit babyshower af mine fantastiske veninder 🙂

Jeg kan rigtig godt lide det fordi det er så roligt i farven. Så kan man selv peppe det op med farver og tingel tangel jo større de små bliver, og i takt med de kan klare mere og mere.

legetæppe2

TC_aktivitet_rose-p

Jeg syntes det er SÅ fint i lyserødt, meeen tænkte en neutral farve var det smarteste, hvis nu der skulle komme en dreng en dag:)

Tæppet kan fåes i webshoppen og koster 1.198,00 kr.på www.medudsigt.dk

morgenmadGod weekend:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sooool:)