Helse shop

Kiropraktor

kiropraktor

Efter fødslen begyndte jeg at halte helt enormt, og der var tydeligvis et eller andet helt galt. Jeg havde sådan glædet mig til de lange gå ture med barnevognen, da vi endelig kom hjem fra hospitalet. Men det var helt udelukket. Jeg kunne dårlig nok komme rundt i lejligheden.

Min læge mente, at det ville gå i sig selv og nok bare var musklerne. Jeg kunne tydeligt mærke, at det ikke bare var muskler, men noget helt andet.

Jeg kom afsted til en fysioterapeut 2 gange, og hun sendte mig videre til en kiropraktor på Østerbrogade.

Han kunne med det samme konstatere, at jeg havde en nerve i klemme. Dette kunne være sket under pressefasen. Det er åbenbart ikke ualmindeligt. Efter 3 behandlinger skulle det være løst lovede han. Og han fik ret:)

Elise har også haft brug for en kiropraktor efter fødslen. Der er delte meninger omkring babyer og kiropraktor, zoneterapi og kranio sakral terapi osv.

Grunden til, at vi kastede os ud i det, var at Elise græd en del i starten uden, at vi kunne finde en årsag. Hun kiggede desuden mest til venstre.

Jeg fik anbefalet at prøve kranio sakral terapi eller en kiropraktor.

Det første var vi kun til en gang. For det første syntes jeg ikke det havde den store effekt og Elise virkede ulykkelig igennem hele behandlingen.

Jeg tog derfor afsted til den kiropraktor, som jeg også havde fået anbefalet.

Og det har bare været fantastisk.

Elise blev taget med hård cup og kom først med ud i 3. træk. Hendes nakke og ryg er derfor blevet hevet godt og grundigt i:(

Som kiropraktoren udtrykte det, så burde alle børn der er blevet taget med cup, ligget i underkropsstilling eller er blevet taget med kejsersnit, komme en tur forbi en kiropraktor med speciale i spædbørn. Det kan spare barnet for en masse grædeture- de små pus.

Dette giver jo utrolig meget mening, hvis man har set hvor hårdt de egentlig trækker til i sådan en cup..

Elise lå også med numsen ned ad, til uge 35, hvor hun fik vendt sig selv.

For både Elise og jeg har kiropraktor turerne været guld værd.

Idag afsluttede Elise sit forløb og har ingen spændinger tilbage. SÅ dejligt.

Så mødre med bebser der enten er taget med cup, ligget med numsen ned eller er taget med kejsersnit. Afsted til kiropraktor, hvis du mistænker der er noget der trykker:)

Jeg kan varmt anbefale Birgitte Holt fra kiropraktisk klinik i Lyngby.

Birgitte er utrolig kompetent og er desuden rar, blid og god til at tale beroligende til de små pus. Elise har ligget og grint og smilet alle gangene:)

http://www.kiropraktor-lyngby.dk

elise hætte

Elise i vente værelset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helse shop